امروزه، سويا به طور گسترده اي مصرف مي شود نه تنها به عنوان منبع پروتئين گياهي بلکه به عنوان يک ماده در بسياري از غذاهاي فرآوري شده يافت مي شود. در اين مقاله با اطلاعات جديد علمي درباره مضرات و فوايد سويا، کالري و ارزش غذايي آن و همه نکات مهم ديگر آشنا مي شويد.


سÙ?Û?ا


نکات جالب



  • سويا يکي از بقولات است که در سراسر جهان رشد مي کنند و يکي از محصولات غذايي عمده جهان است

  • دانه سويا جزء حبوبات و از خانواده نخود است که امروزه اصلي ‌ترين مادسوياه غذايي در دنياست

  • شيرسويا، يک نوشيدني است که ممکن است با يا بدون افزودن کلسيم وجود داشته باشد

  • مواد غذايي حاصل از سويا شامل شير سويا، توفو، سس سويا و روغن سويا مي باشد

  • بيشتر سوياها به روغن تبديل مي شود يا به عنوان خوراک براي دام و يا مصرف انسان استفاده مي شود

  • دو نوع اصلي دانه سويا که کشت مي ‌شوند زرد و سياه هستند. اختلاف تغذيه اي زيادي بين اين دو وجود ندارد


سويا در حدود 5000 سال به عنوان يک محصول غذايي در آسيا مورد استفاده قرار گرفته است، اما تا قرن نوزدهم به ايالات متحده راه نيافت.


روش هاي مختلفي جهت آماده سازي سويا براي مصرف انسان وجود دارد. آنها ممکن است با نمک خورده شده و آب پز شوند يا اينکه در غذاهاي مختلف استفاده شوند. سويا منبع غذايي خوبي براي گياهخواران بشمار مي آيد. آنها همچنين در چين و ژاپن به عنوان ادامام نيز شناخته ميشوند.


خواص سويا بطور خلاصه


پروتئين حدود 40 درصد از سوياي خشک را تشکيل مي دهد، در حالي که محتواي کربوهيدرات ها و روغن ها به ترتيب 35 و 20 درصد هستند. 5? باقي مانده مواد ديگر است. بدنه بيروني (پوسته ي بيروني خشک) سويا يک منبع غني از فيبر رژيمي است. اين شامل فيبر محلول و غيرمحلول است. فيبر محلول مي تواند مزاياي مهمي مانند کاهش کلسترول و قند خون داشته باشد، در حالي که فيبر نامحلول مي تواند براي سلامت گوارش مفيد باشد. يافته ها نشان ميدهد که فيبر محلول مي تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را نيز کاهش دهد. به غير از پروتئين ها و کربوهيدرات ها، سويا حاوي مقدار قابل توجهي آهن، ويتامين C، تيامين، فولات يا اسيد فوليک، کلسيم، منيزيم، پتاسيم، روي و منگنز است.


مزاياي علمي سويا براي سلامتي


.


ادامه توضيحات را در لينک اصلي زير بخوانيد:


مضرات و فوايد سويا، کالري و ارزش غذايي آن و .


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : سويا ,غذايي ,فيبر ,سويا، ,روغن ,وجود ,فيبر محلول ,فوايد سويا، ,ارزش غذايي ,سويا، کالري ,سويا براي ,فوايد سويا، کالري
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود انواع گلچین آهنگ ها صورتی justdl مد روزبه ایزدیان ویستا سازه بهینه سازی سایت هر چی بخوای هست برنامه نویسی ترجمه متون تخصصی فنی و مهندسی انگلیسی به فارسی و بالعکس در اسرع وقت